интересно

Начало | интересно | 5 неочаквани и полезни неща, които можете да си направите от Лего

5 неочаквани и полезни неща, които можете да си направите от Лего

Аз детето | 2021-02-01

5 неочаквани и полезни неща, които можете да си направите от Лего

Няма да ви питаме дали харесвате Лего, защото е ясно, че е така! Легото е най-интересната играчка в света! С нея можеш да направиш всичко! И като казваме всичко, нямаме предвид само стени, замъци или герои от „Нинджаго“ например. С Лего можете да направите и няколко неочаквани, но полезни неща за дома или пък просто за украса! Ето какво точно имаме предвид!

Закачалка за ключове

Едно от най-простите, но в същото време, много полезно нещо в този списък. Можете да сглобите държач (закачалка) за ключове от малък брой стандартни части и няколко пръстена. Частта, която държи пръстена, може да бъде отделена от основната конструкция и използвана като ключодържател. Вместо думата „Ключове!“ можете да напишете каквото искате или дори да оставите мястото празно. Това ще е полезно за цялото семейство, защото колко пъти сте чували репликата „А, къде са ми ключовете?“.

Фиджет спинър

На фиджет спинърите май малко им мина модата, но пък опитайте пак да се позабавлявате с такова нещо за известно време. Но го направете от Лего, така ще ви е още по-интересно. Как да направите това е ясно показано във видеото.

Поле за шах-мат

Ако вие изпитвате желание за класическа логическа игра, тогава Lego шахматният комплект е идеалният избор. Ако някой от играчите има катастрофален късмет и наистина иска да хвърли дъската с всички сили... в случая може да го направи. Просто после отново ще го сглобите.

Рамка за снимка

Доста интересно и красиво занимание! В този случай вие сами избирате размера на самоделната рамка, като се фокусирате върху формата на снимката. Освен това се нуждаете само от най-често срещаните Lego части.

Поставка за смартфон

Такова изобретение ще помогне здраво да се фиксира телефонът и спокойно да снимате клип за TikTok или пък да гледате някое клипче. Стойката е проектирана така, че смартфонът ви да звучи малко по-силно.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град