конкурси

Начало | конкурси | Боичките вземи, дъга нарисувай ти и от вълшебната „Кутийка на Ними“ спечели!

Боичките вземи, дъга нарисувай ти и от вълшебната „Кутийка на Ними“ спечели!

Аз детето | 2020-05-07

Боичките вземи, дъга нарисувай ти и от вълшебната „Кутийка на Ними“ спечели!

Благодарим на всички участници за прекрасните и креативни дъги, които донесоха на нашия екип и на този на „Кутийката на Ними“ много добро настроение и дори надежда. Много ни се искаше да можем да изпратим награди на всички, но за съжаление нямаме тази възможност. Затова „Кутийката на Ними“ получават Божидар Андреев, Симона Борисова и Виктория Георгиева. Ще се свържем с тях по имейл, за да им дадем информация как да я получат.

Но както помните казахме, че дъгите са прекрасни, така че имаме още няколко изненади! Кутийката на Ними“ ще подарят една специална кутия и на участниците от Група „Слънчева усмивка“, ДГ “Валентина Терешкова“, Батановци. Ние пък ще изпратим по една грамота на всички участници. Всички го заслужавате! 

Това е за сега от нас! Следете ни, скоро ще имаме и други интересни игри и конкурси!

* * *

Чували ли сте някога за „Кутийката на Ними“? Не? Е, добре, че сега го направихте! Това е не просто обикновена кутия от картон. „Кутийката на Ними“ е пълна с всякакви вълшебства и при това всеки месец са различни, а най-хубавото е, че вълшебствата идват директно до дома ви. Отваряйки кутийката попадате в един вълшебен свят. Светът на науката и творчеството.

В кутийката всеки месец ще намерите разнообразие на теми и творчески техники, които ще ви помогнат да опитате най-различни неща. Да сътворите сами красиви или пък интересни творби, както и да научите доста полезни факти за света около вас. Така например този месец е посветен на земетресенията. И за разлика от истинските, които са малко страшни, в кутийката са само интересни, защото съвсем сами ще си направите сеизмограф и ще направите вълнуващ земетръсен експеримент. С интересните карти ще научите и защо се случват, как се измерват и как да останем в безопасност. Картите със задачи също са посветени на тази тема и освен да проверят наученото, децата ще упражняват фината моторика, наблюдателността, цифрите и други. А за да разпуснете след сериозната научна работа ще можете да си направите и бижута, както и цветя и дъга. Красиво и интересно!

Изненадите обаче не свършват дотук. Специално за вас, феновете на Az-deteto.bg „Кутийките на Ними“ имат още една творческа изненада. Каква е тя ли? Много просто – вземете най-ярките пастели или боички, които имате и нарисувайте най-красивата и шарена дъга, както си я представяте вие самите. Може да е заобиколена от пухкави облачета, около нея да летят птички или пък защо не вие самите да седите върху дъгата! А може и да е просто дъга – вие решавате. Но нека е шарена и красива! Лесно е, нали? А и така приятно! А какво са правите с дъгите след това... Участвайте в конкурса естествено!

Всеки може да нарисува една или две рисунки, да ги снима или сканира и да ги изпрати на имейл info@az-deteto.com, като не забравяте да напишете и името, фамилията си и навършени години. Изпращайте рисунките си до 26-ми май, а след това за трите най-креативни и най-шарени дъги имаме чудесна изненада – майските „Кутийки на Ними“. Чудно, нали?

Сега не ви остава нищо друго освен да хващате боичките, моливите или пастелите и да започвате!

Снимки: nimi.bg

Общите условия на конкурса можете да прочете тук!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град